PEU „Korak“ obilježio prvu godinu rada

U subotu 08. oktobra 2016. godine, Planinarsko ekološko udruženje „Korak“ obilježilo je godišnjicu postojanja svečanošću u restoranu „Galija“ u Čelopeku. U prijatnoj atmosferi uz muziku, hranu i sportske aktivnosti družilo se oko pedeset zvanica, među kojima su bili članovi PEU “Korak”, saradnici iz udruženja „Majevica“ iz Bijeljine, „Acer“ iz Vlasenice, „Visočnik“ iz Han Pijeska, kao i predstavnici lokalnih zvorničkih udruženja među kojima i članovi UG „Zvonik“. Ovom prilikom su najaktivnijim članovima udruženja, donatorima i susjednim udruženjima dodjeljene zahvalnice za doprinos u radu i afirmaciju PEU„Korak“ u proteklih godinu dana.
Svakako da je postojanje jednog ovakvog udruženja bitno za grad Zvornik, i da ukoliko budu aktivni u sprovodjenju aktivnosti iz djelokruga svog rada mogu znatno doprinijeti poboljšanju turističke ponude kada je u pitanju korištenje prirodnih resursa u svrhe turizma.

Ovom prilikom Turistička organizacija Zvornika čestita godišnjicu sa željom da udruženje ima što više kvalitetnih aktivnosti i projekata.

Više fotografija sa ovog događaja na: https://www.facebook.com/PEUKorakZvornik/photos/?tab=album&album_id=1155851311128037

Blog Attachments