Poziv akterima iz privatnog, javnog i nevladinog sektora koji djeluju na polju turizma

Ministarstvo trgovine i turizma realizuje aktivnosti na izradi nove Strategije razvoja turizma Republike Srpske za period 2021-2027. godina. U svrhu prikupljanja podataka i preporuka od strane predstavnika turističko-ugostiteljskog sektora, održane su četiri radionice u Banjoj Luci, Tesliću, Trebinju i na Jahorini u periodu od 22. do 26. aprila 2021. godine. Radi epidemioloških mjera, učešće predstavnika ovog sektora,  bilo je  ograničeno. Kako bi se  prikupili sve relavantne podatke, a u cilju izrade što kvalitenijeg dokumenta, te u izradu Strategije uključili i širu zajednicu, molimo Vas da ispunite upitnike.

S ciljem otvaranja šire diskusije sa turističko-ugostiteljskim sektorom, otvorena pitanja su objavljena kroz 4 tematski grupirana onlajn upitnika:

  • Upitnik 1: Destinacijski brending i marketing
  • Upitnik 2: Turistički proizvodi i iskustva
  • Upitnik 3: Ljudski kapital
  • Upitnik 4: Podsticajno okruženje za konkurentnost

 

Upitnici su namijenjeni širokoj grupi aktera iz privatnog, javnog i nevladinog sektora koji djeluju na polju turizma i ugostiteljstva u Republici Srpskoj. Ista organizacija/ subjekt može odgovoriti na više upitnika u zavisnosti od relevantnosti teme. Za svaki upitnik potrebno je 10 – 15 minuta.

Hvala Vam unaprijed na izdvojenom vremenu!

 

https://www.surveymonkey.com/r/brendingimarketing

https://www.surveymonkey.com/r/proizvodiiiskustva

https://www.surveymonkey.com/r/ljkapital

https://www.surveymonkey.com/r/pokruzenje

Blog Attachments