45. MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA U BEOGRADU

Turistička organizacija grada Zvornika uzela je učešće na 45. Međunarodnom sajmu turizma pod sloganom “Avantura počinje ovde” u Beogradu od 22. do 25. februara. Beogradski Sajam turizma, kao najposjećeniji sajam turzma regiona i šire kroz veliki broj poslovnih gostiju, čini značajno tržište desetine miliona potencijalnih turista. Zemlja partner Sajma turizma 2024.godine bila je Republika Grčka, a prvi put ove godine su učestvovali Kambodža, Ekvador, Sveta Lucija i Libija.

Štand  Turističke organizacije Republike Srpske posjetio je ministar trgovine i turizma Denis Šulić, koji je svojom posjetom sajma dao veliki značaj izlagačima i stvorio mogućnosti za dalju saradnju.

Zajedničkom saradnjom TOGZ-a i Turističke organizacije Malog Zvornika na oba štanda promovisana je tematska šetnja i brošura “Stopama kralja Aleksandra I Karađorđevića”, koja će privući veliki broj turista kako u Zvorniku tako i u Malom Zvorniku i to će donijeti veliki značaj Republici Srpskoj i Srbiji.

Ovo je jedna od najznačajnijih turističkih manifestacija jugoistočne Evrope na kojoj se Zvornik predstavio sa svim svojim prirodnim i kulturnim ljepotama na najbolji mogući način.

 

Blog Attachments