“DANI VOJVODINE U ZVORNIKU”

Juče je održana Pres konferencija u zgradi Gradske uprave kao početak manifestacije “Dani Vojvodine u Zvorniku” kao dio manifestacije”Dani Vojvodine u Republici Srskoj”. Pres konferencija je započela minutom ćutanja u znak sjećanja na preminulu direktoricu TOGZ-a Slavicu Andrić.

Govornici na pres konferenciji bili su gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović, direktorica Turističke organizacije Republike Srpske Nada Jovanović, direktorica Turističke organizacije Vojvodine dr Nataša Pavlović, ispred Privredne komore AP Vojvodine Branislav Mamić i ispred Privredne komore Republike Srpske Dragana Šobot.

U centru Zvornika u toku jučerašnjeg dana deset izlagača iz Vojvodine, u okviru manifestacije “Dani Vojvodine u Republici Srpskoj”, predstavilo je svoj slani i slatki gastronomski program i razne vrste pića. Na štandovima su pored specijaliteta mogle da se preuzmu i brošure, u kojima su navedeni turistički potencijali Vojvodine.

U Zvorniku se ova manifestacacija održala po prvi put od strane Turističke organizacije Republike Srpske i Turističke organizacije Vojvodine, uz podršku grada Zvornika i Turističke organizacije grada Zvornika.