MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA I GASTROKULTURE “BIJELJINA-TURIST 2022”

Turistička organizacija grada Zvornika je uzela učešće na Međunarodnom sajmu turizma i gastrokulture “BIJELJINA-TURIST 2022” koji se održao 27. i 28. maja u hotelu “Drina” u Bijeljini.

Sajam je organizovala Turistička organizacija Grada Bijeljine, uz podršku Gradske uprave Bijeljina i na sajmu je bilo oko 80 izlagača iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Republike Srpske.

Učesnicima sajma se obratila direktorica Turističke organizacije grada Bijeljine Jasmina Abdulahagić, predsjednik Skupštine Bijeljine Aleksandar Đurđević i direktor Turističke organizacije Republike Srpske Miodrag Lončarević. Na sajmu su bila i tri predstavnika iz Zvornika Radmila Lazarević, Jelisavka Radić i Sanja Milošević.

Bogata turistička ponuda i atraktivne destinacije za ovogodišnju ljetnu sezonu posjetiocima su predstavljene kroz grupne i pojedinačne nastupe izlagača koji se trude da postanu turistički brend. Svi učesnici su imali priliku za promociju domaćih brendova kroz bogat izložbeni sadržaj domaće gastronomske ponude.

 

 

Blog Attachments