Nova mjesta za zvorničke praznične slike

Danas su na platou ispred Osnovne muzičke škole postavljene dvije drvene table, jedna je novogodišnja i sa porukom volim Zvornik i na drugoj piše „Zvonki grad“. Obe su idealne za fotografisanje i „selfije“, a na ovoj lokaciji napravljen je i dupli krug ukrašen novogodišnjim ukrasima i nakitom sa nazivom našeg grada koji takođe služi za fotografisanje.

Dobru fotografiju posjetioci i Zvorničani mogu napraviti i pored, trenutno najatraktivnije gradske lokacije – novogodišnje jelke, koju krasi novogodišnji nakit brendiran sa „Zvornik“ i „Zvonki grad“.

„U eri društvenih mreža, kada svi traže atraktivne lokacije kako bi napravili dobru fotografiju i prikupili što više „sviđanja“,  zvorničke tačke za fotografisanje – velika jelka na platou gdje je fontana, novogodišnji krugovi i dvije table na platou ispred Osnovne muzičke škole, idealne su prilike da se na ovaj način promoviše naš grad – kažu u Turističkoj organizaciji koja se sa svojim idejama uključila u novogodišnje ukrašavanje grada u organizaciji Gradske uprave.

Za potrebe novogodišnjeg fotografisanja TOGZ je obezbjedila i novogodišnje šolje i medenjake, koji su brendirani oznakom #visitzvornik.

tekst preuzet sa https://radioosvit.com/nova-mjesta-za-zvornicke-praznicne-slike/

Blog Attachments