PROMOTIVNI FILM O ZVORNIČKOM JEZERU

Turistička organizacija grada Zvornika snimila je promotivni flm o Zvorničkom jezeru i sadržajima koji se mogu pronaći na ovoj destinaciji. Film je realizovan u okviru projekta „Upravljanje slivom rijeke Drine na zapadnom Balkanu“ posredstvom Vlade Republike Srpske, a sredstvima Svjetske banke.

Film je koncipiran tako da prati našeg poznatog putopisca Roberta Dacešina koji gledaoce upoznaje sa sadržajima na Zvorničkom jezeru.  Kroz video zapis Robert gledaocima objašnjava zašto je Zvorničko jezero jedna od najatraktivnijih destinacija na rijeci Drini. Promovisani su sadržaji koje nudi Kajak kanu rafting klub „Drina“ Divič, hotel „Vidikovac“ i smještajni objekti Vila „Oaza“ i kuća za odmor „Drinski konak“ u Zelinju. Prikazane su i zanimljivosti vezane za  srednjevjekovne tvrđave Đurđev grad i Kušlat, kao i interesantne priče koje upotpunjuju boravak svakog turiste.

Zvorničko jezero je neotkriveni biser Bosne i Hercegovine, a kakve sadržaje i zanimljive priče turisti mogu pronaći na Zvorničkom jezeru može se pogledati u jednoj sasvim neobičnoj avanturi blogera i putopisca Roberta Dacešina (Rio putovanja) koji je boravio na Zvorničom jezeru kako bi vam pomogao u odluci da ovog ljeta naša destinacija bude vaš izbor.

Blog Attachments