VASKRŠNJI KUTAK

Povodom predstojećih vaskršnjih praznika Turistička organizacija grada Zvornika na platou ispred Osnovne škole „Sveti Sava“ i Osnovne muzičke škole „Vojin Komadina“ uredila je kutak za fotografisanje. Za tu namjenu dupli krug je okićen bršljanom, vrbinim grančicama, ukrasnim jajima, zečićima, cvijećem. Postavljena je i pločica koja promoviše zvanični profil Turističke organizacije grada Zvornika na društvenoj mreži instagram #visitzvornik, a prazničnom duhu na platou doprinose i raznobojna pletena jaja, ukrasi u obliku srca i jaja za natpisom Zvornik.
„Po prvi put je jedan kutak u gradu ukrašen za vaskršnje praznike. Ideja je da malo unesemo vedrine u gradski prostor, a ono što nas raduje je da smo od sugrađana dobili najpozitivnije komentare. Želja nam je da na ovaj način motivišemo i njih i posjetioce Zvornika da se fotografišu, da dijele svoje fotografije na društvenim mrežama i na taj način promovišu Zvornik. Planiramo da tematsko ukrašavanje pojedinih dijelova grada postane praksa i u narednom periodu, jer smo sada zbog pandemije više fokusirani na onlajn promociju – rekla je Ivana Đokić Milanović v.d. direktora TOGZ-a.
Turistička organizacija ukrasila je plato uz pomoć sugrađanki iz kreativne radionice „Vaso Pikaso“ i cvjećare „Iksia“ iz Zvornika.

Tekst preuzet sa www.gradzvornik.org

Blog Attachments