“ZVORNIČKO LJETO 2023”

Tradicionalna manifestacija “Zvorničko ljeto 2023” trajala je od 02.avgusta do 09.avgusta na gradskoj plaži u Zvorniku, a svi posjetioci su mogli da uživaju u prelijepim i raznovrsnim sadržajima.

Manifestacija je otvorena sa vatrometom i koncertom Sergeja Ćetkovića, a narednih dana su nastupali Hari Mata Hari, Breskvica, Dragana Mirković, Dj Arsa i Dj Božo i posljednje večeri grupa Kerber. Dane Zvorničkog ljeta obogatila je i Slikarska radionica “Paleta”, “Ljetni bazar” sa svojom raznolikom ponudom ručnih radova, “Avantura animatori” koji su oduševili i zabavili mališane. Na gradskoj plaži održan je i bioskop na otvorenom za sve filmoljubce, sa dvije projekcije: “Rubi Gilman-morsko čudovište” i “Nemoguća misija 7-Odmazda I dio”. Takođe, Zvorničko ljeto uljepšale su tradicionalne manifestacije “Ljudi i mostovi”, memorijalni šahovski turnir “Boro Vukajlović” i Zvornički kotlić.

Osmi avgust je tradicionalno proveden u znaku obilježavanja slave grada Svete Petke Trnove, litijom kroz grad i odavanjem pomena poginulim borcima.