Zimska tržnica

Od 15. decembra 2016. godine do 15. januara 2017. godine biće organizovana kulturno-zabavna manifestacija “Zimska tržnica“ koja ima za cilj da svi Zvorničani ali i gosti osjete atmosferu i radost novogodišnjih i božićnih praznika. Na ovaj način Zvornik se pridružio gradovima koji na sličan način proslavljaju praznike. Program će biti prilagođen mladima, porodicama sa djecom, ali i svim ostalima koji žele da uživaju u bogatom kulturno-zabavnom sadržaju. Koncerti, predstave, zabavne igre samo su dio bogatog sadržaja, dok će na šetalištu u glavnoj ulici biti postavljeni jednoobrazni štandovi gdje će zainteresovani izglagači moći da predstave svoje proizvode i usluge, a praznični ambijent obogatiće i novogodišnja jelka koja će biti postavljena u sklopu Tržnice.

Gradska uprava Zvornik i Turistička organizacija poziva sve one koji žele da uživaju u prazničnim čarolijama jednog grada, da dođu i da zajedno sa nama, na ulici, ove zimske dane učine toplijim i veselijim.

Svaki dan Zimske tržnice biće nova zabava, novi doživljaj…Zato, pozivamo vas da provedete jedan divan praznični dan ili veče u Zvorniku. Naravno može ih biti i više jer manifestacija traje mjesec dana…